Oiva-poika sairastaa, häntä hellikäämme

OivaRiini, pieni poika kuuluisasta Riinien suvusta (mahdatte tuntea mandaRiinin ja suvun mustan lampaan saRiinin) on ollut yskässä. Kävimme viikolla lääkärissä, kun vointi yhtäkkiä huononi. Onneksi herra sai terveenpaperit siten, että voinnin pitäisi parantua levolla eikä tarvitse antilooppeja. Sitä olemme tehneet, siis lepoa.

Armas Hurmas Yrmyläinen on pitänyt veljestään huolta. Antanut pusuja ja pitänyt seuraa. Mietin, että olisiko nämä pitänyt eristää, mutta olisin varmasti ollut jo myöhässä ja sen vuoksi ylimääräinen stressi ei olisi asiaa helpottanut. Toistaiseksi muut kunnossa. Kop kop.

Oiva-parka kun on ollut potilaana. Tai siis hänelle on pitänyt kertoa, että hän on potilas, koska ei sitä itse tajua, niin muut pojat ovat saaneet vähän ekstraa. Armas kävi Pomon kanssa ihan isossa kaupungissa. Toki toiveena oli, että siellä olisi ollut ihmisiä liikkeellä, mutta ei ollut. Hienosti kuitenkin juniori pärjäsi. Aluksi piti haukkuen kysyä, että mitähän minttua, mutta lopulta mielellään kulki lyhyessä hihnassa tutkien maailmaa. Osa ihmisistä oli hieman epäilyttäviä, mutta lopulta ainakin yhdelle mummolle piti ihan käsipusut antaa, kun hän ihmetteli Armaksen ulkoilua hienona poikana ihan yksin.

Hieman aivopiristettä sai terveet pojat; Usko sai jäljen ja Armas piilotetut esineet pihalle. Hieman Armaksen piti aluksi ihmetellä, että mikä meininki, mutta lopussa oli jo ihan jutun juonessa kiinni. Usko taas tiesi täydellisesti mikä oli kupletin juoni ja hienosti jäljesti vajaan puolen kilometrin jäljen. Usko tietää että jokaisen jäljen päässä odottaa se suurin aarre, pallo.

Oiva murjotti, kun ei saanut omaa aktiviteettia. Hänen ainoa oma aika Pomon kanssa oli lääkärissä käynti, mutta lopulta kuitenkin tyytyi kohtaloonsa. Yleisvointi on koko ajan ollut hyvä. Viime päivinä yskä on helpottanut, joten toivotaan sormet ja tassut ristissä, että pian päästään taas ihan normaaliin puuhasteluun. Lenkkipolut edelleen huutelee meitä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: