Tuomionluku jengioikeudessa

Jengioikeus on saanut päätökseen oikeustapauksen ja on vuorossa tuomionluku. Syytettynä on jengin harjoittelijajäsen Armas Hurmas Yrmyläinen. Syytetty nouskoon seisomaan tuomionlukua varten.

Jengioikeus on päätöksessään todennut vastaajan syylliseksi kaikkiin syytekohtiin. Jengioikeus on ottanut huomioon vastaajan aikaisemman rikoshistorian ja tämän vuoksi rangaistus annetaan maksimaalisena. Tuomio laitetaan täytäntöön samantien. Olkaa siis hyvä ja astukaa häpeäkivelle seisomaan. Kuvanne tullaan julkaisemaan jengin häpeäseinällä ja on siinä muistutuksena koko syytelistan kanssa kaikkien, myös naapurin neitien, luettavissa. Ohessa kirjallinen lista rikoksista.

Syytetty on todettu syylliseksi elokuun kolmantena keskiviikkona tapahtuneisiin rikoksiin kello 13-13.30 välisenä aikana:

Lehtien ja mainoksien intensiivinen lukeminen eteisessä ja olohuoneessa. Pomo kannustaa kyllä opiskeluun, mutta ehkä hieman vähemmän brutaali kohtelu kirjallisuudelle olisi suotavaa. Kissan ruoan syöminen kupista ja samalla kupin tiputtaminen lattialle siten, että kuppi on hajonnut korjauskelvottomaksi. Kyseisen teon vakavuutta lisää se, että kissa on joutunut elää nälässä, kun syytetty on yhdellä imurimaisella liikkeellä ruoan omaan ruokatorveensa imuroinut. Syytetty on itse halunnut tämän syytekohdan mitätöimistä, sillä syytetyn mielestä häntä on pidetty nälässä ja selvitymisvaisto ajoi tähän epätoivoiseen tekoon. Tuomio kuitenkin annettiin törkestä muonitusvarkaudesta sekä omaisuuden tuhoamisesta, sillä jo aamulla syytetty onnistui nappaamaan toiselta jengiläiseltä kolmanneksen aamupalasta. Tämän lisäksi tuomio sisältää toisen omaisuuden tuhoamisrikoksen sillä olohuoneen jalkalamppu oli tuhottu: riisipaperi oli silvottu lattialle ja sähköjohto oli purtu poikki. Tässä oikeus toteaa, että tyhmyydestä on hyvin todennäköisesti rangaistu jo tekovaiheessa sähköiskulla. Tämän vuoksi syytetystä ei toistaiseksi tehdä hansikkaita tulevan talven kylmyyttä vastaan.

Oikeudella on ollut apunaan kaksi silminnäkijätodistajaa, joiden lausuntojen todenperäisyyttä ei ole ollut syytä epäillä. Todistajien lausunnot ovat yhtenäiset ja tukevat teknistä näyttöä. Toinen todistaja, Oiva Lohtanderilainen, tunnetaan yhteisön ehdottomana tukipilarina, joka rehellisenä ja kilttinä miehenä toimii esikuvana monelle tulevalle jengiläisille. Toisena todistajana toimi Usko Eevertti, joka on vihdoin kahdeksan ikävuoden lähestyessä alkanut pikkuhiljaa aikuistua ja rauhoittua. Usko jopa ensimmäisen kerran elämässään on alkanut nyt nauttia mustikat sivistyneesti suuhunsa puskista, eikä kuten aina aiemmin eli kierimällä mustikkamättäillä ja värjäämällä turkkinsa kauttaaltaan liilaksi.

Jengioikeus vielä korostaa, että nuorimman jengin jäsenen tulisi tulevaisuudessa jättää kyseisen kaltaiset aivopierut toteuttamatta, jotta jengipomon ohuen ohut hermo ei hapertuisi riekaleiksi. Varsinkin, kun syytetty on pääsääntöisesti osannut kyseisenkaltaisissa tilanteissa käyttää aivosolujaan ilman pierupilveä ja pärjännyt kerhotiloissa, kun pomo on poissa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: