Terapeuttikerhotila Perrojengi Oy

Perrojengi teki uuden aluevaltauksen ja terapeutit on nyt päästetty valloilleen. Lanseerasimme palvelun viikolla ja viikonloppuna meillä oli jo ensimmäinen asiakas. Hän antoi palvelulle täydet viisi tassua. Ja vaikka hän nyt sattui olemaan karvaton eno, niin silti tämä arvio on melkoisen luotettava. Lue lisää toiminnastamme!

Tarjolla on toiminnallista kognitiivista terapiaa. Lähtökohtamme on luonnon läheisyys ja sieltä vastauksien löytyminen. Viemme asiakkaita väsymättömästi luonnon läheisyyteen ja tarjoamme toiminnallisia terapiaa tukevia tehtäviä arkea parantamaan. Näitä ovat alkuinnostuksen tuottamat hikipisarat otsalla, epäilyttävien asioiden kaivaminen pois suusta ja vauhdikkaiden terapeuttinen väistely, näin muutama mainitakseni. Innovatiivinen toimintatapamme sisältää kolme eritason terapeuttia ja heidän yhteistyöllä saadaan kokonaisvaltainen terapiamuoto.

Perustason terapeuttina toimii Usko. Hän keskittyy ihmisen kohtaamiseen yksilönä ja rapsuttajana. Usko luo asiakkaisiin luottamussuhteen pitkällä katsekontaktillaan. Usko kulkee uskollisesti terapian tarpeessa olevan vierellä vahtien ja varoittaen mahdollisista vaaroista.

Oiva on erikoistason terapeutti, joka on erikoistunut kuuntelemiseen. Oiva tarkasti tulkitsee katseellaan asiakkaan olotilaa ja vointia tarjoten kuuntelevaa terapeutin palvelua. Oiva ei varmasti hiisku kenellekään kerrottuja asioita. Näitä ei edes tallenneta mihinkään tietokantaan, joten tämä on täysin kyberturvallista toimintaa. Oiva hellästi kulkee ja ohjaa asiakasta elämän ja metsän poluilla eteenpäin.

Armas on kouluttautunut korkeimman tason pompputerapeutiksi. Armaksen mielestä liike on lääke ja pomppiminen on oikea ilopilleri. Armas auttaa ongelmien irti päästämisestä vetoleikein. Armas sanookin, että tärkeintä on, että asiakas pystyy ihan fyysisesti päästämään irti ongelmistaan tai siis kepeistä. Armas kulkee asiakkaan rinnalla häntä heiluen ja iloisesti lompsien.

Tiimimme auttaa sinua löytämään syvälle hukuttamasi ongelmat ja auttavat niiden ratkaisussa raivaamalla nämä takaisin pintaan. Toimintaperiaatteena upotetut ongelmat pureskellaan pala palalta, kunnes ongelma ollaan saatu hävitettyä olemattomiin. Mikään ei ole jengiläisille liian iso pala tai tikku pureskeltavaksi!

Terapiasessiomme kestävät pääsääntöisesti tunnista kahteen. Palvelulla on tyyneystakuu: jos toiminnallisen terapiasession jälkeen olosi ei ole tyyni kuin aamuinen järvenpinta, saat antaa terapeuteille lisää rapsutuksia maksutta. Terapeutit saattavat näissä tapauksissa käyttää myös pusutteluterapiaa, jonka on todennettu usein olevan yhteydessä rentouttavaan naurunpuuskaan.

Meillä ei olla kaavoihin kangistuneita, vaan voidaan kääntää roolit päälaelleen! Mitä sanoisit, jos terapeutti köllähtäisi sohvalle pötkälleen ja sinä saisit istua ahtaasti sohvan nurkassa kuuntelemassa tasaista tuhinaa! Usein astuminen toisen karvapöksyihin auttaa näkemään maailman täysin uudessa valossa! Jo puoli tuntia terapeutin rapsuttelua ja tasaisen tuhinan tuottamaa taustakohua korvissasi, saattaa saada huomattavan paljon positiivisia vaikutuksia elämääsi: nivelongelmat vähenevät rapsutuksen tuottaman lihasaktivaation seurauksena ja tuhisevan nukkuvan ukkelin katsominen vähentää tutkitusti stressihormonien tasoa. Lisäksi saat onnistumisen tunteen, kun olet onnistunut terapeutin saamaan väsyneeseen tilaan!

Jos elämääsi tuntuu menevän päin mäntyä ja tunnet olevasi kuilun reunalla, niin perrojengin terapiapalvelut auttavat ottamaan seuraavan askeleen eteenpäin! Älä siis epäile, vaan tartu tähän harvinaiseen tarjoukseen välittömästi!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: