Perrojengiläiset

USKO ”Escobar”

Kalenterivuosissa ikää on kertynyt aikamiehen verran, mutta käytöksen osalta tätä vauhtihirmua luullaan usein pennuksi.

Uskon elämänasenteena on innostuminen kaikesta mitä ympärillä tapahtuu, Uskon tassunjälki onkin näkyvissä monessa päivittäisessä touhussa. Huumorintaju ei kuulu Uskon vahvimpiin ominaisuuksiin, vaan elämän perustana on työnteko.

Usko on suurisydäminen omia jengiläisiä kohtaan riippumatta karvan määrästä ja laadusta. Märistä ja intensiivisistä suudelmista pääsee nauttimaan rakkaimmat, tahtoi sitä tai ei.

Tämä nappisilmä on keräänyt rikosrekisteriinsä lähinnä omaisuusrikoksia, kuten pihaistutusten ja lelujen tuhoamisesta, liikennerikkomuksia liian nopeasta vauhdista metsäteillä ja -poluilla, sekä narttukoirien liian intensiivisestä lähentelystä.

Pohjimmiltaan sydän on suuri ja täynnä kultaa, vaikka välillä toiminta tukahduttaakin järjen äänen.

OIVA ”Lohtanderilainen”

Oiva syntyi keski-ikäisenä miehenä, mutta vuosien varrella on nuortunut ja tuonut esiin kaunista ja omanlaatuista persoonallisuuttaan.

Oiva on jengin lihakset ja massa, mutta myös rauhallisuus ja järki. Oiva rakastaa kaikkea elämää kastemadoista ihmisiin. Hän on jopa adopotoinut itselleen kissan. Oiva vastaa jengin PR-tehtävistä. Hän levittää nallekarhumaisin nappisilmin ja huiskuhännin positiivista tietoisuutta perrojengistä.

Oivan parhaimpiin piirteisiin kuuluvat hänen kiltteys ja ystävällisyys. Silti tuon rauhallisen kuoren alta löytyy myös viekas ja vekkula setämies. Rikosrekisteriin on kertynyt lukuisia omaisuusrikoksia mm. Ikean possujen teurastaminen ja istutettujen puiden repiminen irti maasta. Muutama ylinopeussakko on täytynyt sovittaa oikeudessa.

Ilman Oivaa jengi ei olisi perrojengi. Napittavat suklaasilmät ja talvisaikaan Pomolle pyynnöstä kannetut sukat ovat vain muutama niistä sydämellisyyden merkeistä, mitä tämä perro jengille tarjoaa.

ARMAS ”Yrmy”

Armas on jengin uusin tulokas. Hän elää vielä Kasvatusyksikössä, mutta vapautumispäivä suureen maailmaan lähestyy kovaa vauhtia.

Armas-pojan kasvua on perrojengissä seurattu tiiviisti ja hän on lyhyessä ajassa osoittanut omaavansa ominaisuuksia, joita tässä jengissä tulee tarvitsemaan. Nuorisorikollisen rekisteristä lötyy merkinnät pienempien vertaistensa kumoon töniminen. Lisäksi taitavasti sujuu naapurin ruokakupista ruoan varastaminen sekä nukkuvan kaverin päälle hyökkääminen muristen.

Perrojengi on luvannut olla vapautuspäivänä vastassa portilla tätä uutta tulokasta. Elämä kasvatusyksikön ulkopuolella on kaikkea muuta kuin tuttua ja helppoa. Armaalla tuleekin olemaan edessään kokemusrikkaita ja opintäyteisiä aikoja. Tavoitteena on, että vuoden jengissä olon jälkeen hänet voidaan nimetä täysvaltaiseksi perrojengin jäseneksi.

%d bloggaajaa tykkää tästä: